4 Eylül 2007 Salı

tespit_kızerkek arkadaş

çocukluğumdan beri az sayıda erkekle arkadaşlık yapmayı çok sayıda kızla arkadaşlık yapmaya her zaman tercih ettim ve 23 yaşımda geriye dönüp baktığımda erkek arkadaş sayım kız arkadaşlarımdan her zaman fazla oldu.(ki hiç kız arkadaşımın olmadığı dönemleri de hatırlıyorum ki uzun süreden sonra o kadar da iyi olmuyor.) şu günlerde bakıyorum da, yukarda bahsettiğim durumdan dolayı,kız arkadaşlarla 'bi süre' sora çok zorlandığımı tespit ettim, ve bu gibi bi durumlarda, durumu dengelemek adınahemen erkek arkadaşlarla görüşmek gerektiğini de. tıpki tatlının üstüne tuzlu yeme ihtiyacı gibi. ama tuzlunun üstüne de tatlı tabi ki:)

5 yorum:

sebnem dedi ki...

benim bu konuda bir tespitim var. (hangi konuda yok ki?) aynı şeyleri ben de hep söylerim. hatta bu tespit tembih içinde bulunmak bile çok tuhaf geliyor bazen. ama geçmişten bugüne şööyle bir baktığımda anlıyorum ki, kız arkadaşlarım hep dönemlik olmuş. bir dönem çok sıkıfıkı olup ardından kaybolmuşlar. oysaki yüzyıllardır tanıdığım, hala kırgın, kızgın ya da sıkılmış olmadığım erkek arkadaşlarım var.

Adsız dedi ki...

e bravo...marifetmiş gibi:)

sebnem dedi ki...

elbette yıllarca bir hasar vermeden arkadaşlık sürdürmek bazılarımız için marifet.

begüm dedi ki...

bi dolu insan söyler böyle bişeyi heralde, ben mesela anca üniversiteye başlayınca kız arkadaş edindim (mimarlık fakültelerinde bi oransızlık var biliyosunuz, çok seçme şansı yok :)).
farklı cinsler olunca arkadaşlık daha istikrarlı ilerliyo da, işte garip; iş sevgili olmaya gelince o istikrar, süreklilik ve ennnn önemlisi eğlence yok oluyo!
üf.

b dedi ki...

yine de sevgili istiyorum ben sikildim...