6 Eylül 2007 Perşembe

tespit_erkek kokuları

zaten bunu benim tespit etmem gibi bir şey yok aslında. erkekler bir araya geldiklerinde berbat kokuyorlar. bu hayatın bir gerçeği ve ben 20 dakika sonra evime giden otobüste onlarla birlikte olacağım.
biraz kıpırdandıklarında, mesela el kol salladıklarında, bi üff dediklerinde ve ya hafifçe bedenlerini hareket ettirdiklerinde asıl koku patlaması gerçekleşiyor. otobüslerde hareketsizlik kuralını getirmek imkansız. siz bu duruma düşerseniz koltuk altı seviyesinden olabildiğince yüksek bir yerde ayakta durmaya çalışın derim. oturarak gitmektense pencere kenarlarında seyahat midenin refahı için de çok önemli!

3 yorum:

b dedi ki...

evet otobüs-koku daha da beteri o kokan adamın frenle birlikte sana sarılması

sebnem dedi ki...

yalnızca erkekler demek yanlış olmuyor mu biraz. otobüs genel olarak kötü kokan bir ortam . o kadar insanı nereye koysan kötü kokar zaten.

her neyse ben teyzelerin de gaaayet kötü koktuğunu düşünüyorum. özellikle yaz sıcağında giyilmemesi gereken kıyafetlerle..
en azından kimi adamlar azıcık düzgün insanlarlarsa daha mesafeli duruyorlar. kadınlar üstelik bir de hemcins olmanın verdiği güvenle kıçınızın dibine kadar girerler.

begüm dedi ki...

ve kocca göğüslerini burnunuzun dibine kadar sokmaktan çekinmezler...