26 Temmuz 2007 Perşembe

tembih_fal

kendinizi çaresiz mi hissediyorsunuz, kısa süreliğine de olsa inanacak, sizi mutlu edecek bir kaç şey mi duymak istiyorsunuz, o zaman size tembihim gidin bir falcıya, önceden de anlaşın ama kötü birşey görürsen söyleme diye, duymak istediğin herşeyi, sana bir çırpıda anlatıveriyor. ee gerçekleşmeyince nolcak diye de üzülmeyin, zaten o çaresiz durumun verdiği sıkıntı 3 güne biraz da olsa azalıyor, ondan sonra canınızı sıkacak yeni şeyler bulacaksınız nasıl olsa, e bide onlar için gidin falcıya. ayrıca fal olayını aşağlamamak da lazım, hayatımızdaki etken rolleri yaklaşık 1 ay önce kanıtlanmıştır:)
sadece kahve yada tarot değil tabiki bide burç falı vardır ki, size 50 yıllık yaşantınızda edinemediğiniz hayat dersleri verir;
"The muskmelon is a fruit that continues to ripen after it's picked, whereas a watermelon stops ripening the moment it's plucked from the vine. As you enter your own personal harvest season, Libra, keep that difference in mind; it'll be a useful metaphor. Some of the "crops" you've been growing all these months are like muskmelons, while others are like watermelons. Do you know which are which? Let the watermelon-like fruits of your labors stay on the vine until you're absolutely sure they're fully mature." ...gibi. :))

3 yorum:

sebnem dedi ki...

dikkat et karpuzları dalından erken koparma eylem..

sebnem dedi ki...

ah bir de benim internet tarotum her zamanki üreme vıdıvıdılarının yanısıra şöyle bir kehanette bulunuyor:

"you may also attend some special dress up type parties such as fancy dress parties"

hayatımda böyle tuhaf fal görmedim. karpuzdan sonra tabii..

begüm dedi ki...

bikaç adres alsaydık eylemcim, kahve için, tarot için... :)