3 Ocak 2008 Perşembe

tespit_erkek arkadaşlar

erkek arkadaşlarım (-çok- yakın erkek arkadaşlarım) sayesinde -yüzünden mi demeli(?!)- erkek türü hakkında az-çok malumatım oluyor. bi formülü yok tabii ki ama bildiğin insan onlar da; çokça eğlenceli, daha az karmaşık ve oldukça net... tamam şahane!
ama işte, "duygusuz eşşekler" gibi davrandıklarında (çokça dinlediğim ve tanık olduğum için arkadaşlarımdan) biliyorum ya neden öyle davrandıklarını, kabullenemiyorum... ve bunun hayatıma zerre faydası olmadığı gibi, zararı oluyor; fecci baş ağrısı yapıyor...

7 yorum:

begüm dedi ki...

"sözüm meclisten dışarı" desem...

sebnem dedi ki...

deme ya niye diyorsun, seviyoruz diye kayırıp duruyoruz. bizimkiler de eşek yeri geldiğinde..

Adsız dedi ki...

gerginlik iyidir.

begüm dedi ki...

(?)her şey dozunda iyidir(?) :)

Adsız dedi ki...

Şimdi burda övülüyormuyuz, yeriliyormuyuz?
Yoksa sağ gösterip sol vurma durumumu söz konusu..:-)
Herşeye rağmen daha net olduğumuz şüphe götürmez..

etipuf dedi ki...

onlar da yakın kız arkadaşlarına bakıp bizler hakkında fikir sahibi olduklarını düşünüyorlar ama bazen ole şeyler soyleyip oyle tespitlerde bulunuyorlar ki gülmeden edemiyorum.bence kimse kimseyi pek anlayamıyor.
net olmak bazen çok iyidir.herşeyi kafanın içinde dallandırıp budaklandırmadan düşünmek karar verirken süper olabiliyor.ben de bikeresinde denemiştim.

avs dedi ki...

sanırım bizim kafamızı karıştıran erkek "arkadaş"lar.. çok bilinmeyenli denklemleri çözmeyi seven bünyelerin karşısına tek bilinmeyenle çıkıp, net ve kesin cevaplar arıyorlar.. bu durum çok bilinmeyenli denklemleri, x,y,z'nin olası bütün değerlerini bulup, başarıyla çözmeye alışmış bünyelerin sürekli kısa devre yapmasına neden oluyorlar gibi geliyor bana..