28 Ocak 2008 Pazartesi

tespit_ayıp aslında

bazen birileri bir sorunundan bahsederken istemsizce (ve aslında bak yalnız değilsin demek için) kendi sorunlarımı anlatmaya başlayıveriyorum, bunu yapmamam lazım çünkü bazen sadece anlatmak ister insanlar paylaşmak bile değil.

6 yorum:

begüm dedi ki...

"bazen"den ziyade "genelde"...

dide dedi ki...

bir de öyle yapınca karşıdaki bundan mutlu olmaz. "hayır ama benim ki daha fena" durumuna geçer. yaşanmışlıkları yarıştırmak anlamsız bence. herkesin yaşadığı kendine.

avs dedi ki...

ben de anlatilana karsi yasadiklarimi anlatmaktan ote o soruna/duruma/uzuntuye cozum uretmeye calisiorm, yeni yeni farkina variyorum ki aslinda dinlemek basli basina yeterli.. hatta cozum uretmek bazen cok zararli olabilior..

evren dedi ki...

cehenneme giden yol iyiniyet taslariyla doselidir miydi o soz... ozetle o kadar iyiniyetli olma sadece dinlesen yeter hakkaten hatta -butun entryleri arka arkaya okudum sirasini sasirdim ama hihi entry sindeki gibi dinlerken araa hi hi da diyebilirsin , bilimsel olarak ispatlanmis ise yariyormus!!

b dedi ki...

tespittembih kişisel gelişimime katkıda bulunyor. :) hıhı

enola is gay dedi ki...

bana doktor bi arkadaşım dedi. kendisinin çevremdeki en dertli insan olduğu anlar olmuştur, ona bile hıhı diince işe yarıyo.