29 Ocak 2008 Salı

tespit_vahim

kendi telaşemden yeni kurtulmuş ben, gazete okumaya başlayınca farkettimki şimdiye kadar hep bir gelecek efsanesi gibi gelmiş, gerçekleşeceğinden, sadece macera tutkusu kaynaklı saf ve tatlı bir şekilde korktuğum işte "o" vahim noktaya gelmişiz. ve babanem bugün etli bamyasını pişirdikten sonra sesindeki o küskün tınıyla "niye gençler tepkisiz?" diye sorduğunda kendimi kandırırcasına internet gruplarından bahsettim babaneme...

1 yorum:

enola is gay dedi ki...

biz mi yanlış yetiştik, yetiştiğimiz zaman mı yanlıştı bilmiyorum. çevremdeki tepkisizliğe tükürmek istiyorum, sesini çıkardığında ortamı geren insan oluyosun. herkesin dediği bi bizi yetiştirenlerin politikliğinden dolayı bizleri apolitik yetiştirmesinin izleri midir, yoksa artık üniversiteler meslek lisesi kıvamındadır, akademik ağlarla mı ördük tüm yurdu da üniversite dediğin yerin bi anlamı mı kalmadı bilmiyorum.

son zamanlarda çok der oldum bunu ama 'biri bana yol göstersin' yapiim. onlar türbanla girdiğinde ben naabmalıyım. durmalı mıyım, yol mu vermeliyim, yolunu mu kesmeliyim, mahalle baskısını ben mi yaratmalıyım.

ayrıca da ben, ben yaşlarında hiç bi kız görmedim, annanemin başörtüsünden takan, çene altından bağlayan.

ankara delirdin sen iyice.