26 Ocak 2008 Cumartesi

tespit_arkadaşımın arkadaşı

bazen çok fazla tanımadığınız pek muhabbetiniz olmayan insanlarla aynı ortama girdiğinizde sus be yeteeeer diye bağırmak, o lanet fotoğraf makinasının flaşını gözümde patlatmayı kes diye haykırmak ya da sinir bozucu kahkahasını daha fazla duymamak için surtaının ortasına bir yumruk atmak istiyorum, bu durum şunu her seferinde bir kere daha bana gösteriyor ki en dayanamadığım sosyal ortam arkadaşımın arkadaşıyla aynı ortamda bulunmak zorunda kalmak, yan masada oturan bir insana bunu yapabilecekken, yanımda oturan, benim için yan masadaki kadar değeri olan ve beni daha çok rahatsız eden arkadaşımın arkadaşlarından sinirimi çıkaramam durumu beni daha da agresif yapıyor, eski ev arkadaşım haklıymış, bazen çok agresif olabiliyorum.

6 yorum:

avs dedi ki...

bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyim die bi soz var ya hani, belki de sorun arkadasinin arkadasindan deil de arkadasindan kaynaklaniordur.. olamaz mi yani? ve dolayisi ile senin arkadas secimlerin ve senle ilgili bi durum bu sanki..

azcok dedi ki...

bir bahane bulup ortami terk etmek en mantiklisi gibi gorunuyor belki ama bir yandan da arkadasim diyorsun iste o da onun arkadasi. yakin oldugu kadar uzak ve ayni olcude alakasiz. off tahammul sinirlarimin gitgide daraldigini hissediyorum boyle zamanlarda ve bugunlerde.

etipuf dedi ki...

sakin..

begüm dedi ki...

bi de "sevgilinin arkadaşı" var kiiiiii...
oy oyyy...
evlerden ırak...

sebnem dedi ki...

aman hoşnutsuzluğunu çaktırırsın olur biter.. tabi tarif ettiğin tepkilerle değil:)

enola is gay dedi ki...

bırakıp gitmek terbiyesizliği bazen kalıp nefret saçmak terbiyesizliğinden daha kibar oluyo.

ben büyüdükçe anladım ki susup gitmek, susup durmak en iyisi.