8 Ocak 2008 Salı

tembih

bazen arkadaşlarından ya da belki de aileden birini hayatınızdan çıkarmak zorunda kalabiliyorsunuz, bu aşama çok sancılı olur genelde zaten birinizi hayatınızdan çıkartıyorsanız o kişi cidden sizin hayatınızdadır, mesela tırnaklarını yememesi için ona kızıyorsunudur ya da otobüs yolculuklarındaki molalarda onu arıyorsunuzdur, (zaten hayatınızdaki herhangi biri hep olduğu yerde kalır), neyse, tembihim şudur ki, hayatınızdan insan çıkarmaktan kormayın, herşey inceldiği yerden kopuyor madem, bu yükün üzerinizden kalkmasına izin verin, hafifleyin.

2 yorum:

sebnem dedi ki...

bazen bir kişinin hayatınızda olmadığını hayal etmek bile inanılmaz rahatlatıcı olabiliyor. sonra endişelere kapılıyorsunuz, hayatınızda tutmak istediğiniz karmaşık bir ilişki ağının içinde, kendisinden tümüyle kurtulmanız neredeyse imkansız gibi görünebiliyor. ama olsun varsın diyerek ilk adımı atmak, dünyanın en güzel hissi..

avs dedi ki...

bi de hayatınıza bir insan sokmak.. özellikle de belli bi yaştan sonra bir insanı hayatınızdan çıkarmak kdr sancılı olabilir..