18 Aralık 2007 Salı

tespit_seeing john malkovich ve ötesi

tespitimin mekan seçimini değiştirmem istendi ama madem uygulama çizmeyi de bitirmişsin neden daha iyi betimlemiyosun dedim kendime.


evet, ben dün bunu tespit ettim, john malkovich istanbul'da. ve bir arkadaşıyla birlikte konak'a geldi ve kendisiyle türkçe yemekler sıralamak suretiyle konuşan garsona "no kebap" diyene kadar da bir türk gibi davrandı. zekidir, çalışkandır.. (nah, hah'dan mı gelmiş acaba?) hatta dönüp kral tv ekranlarındaki savaş haberlerine de baktı ilgilyle. savaş evrensel tabi. "bi insan bi insana bu kadar benzer mi"ye mi şaşırsam, "bi john malkovich sessiz sedasız konak'da yemek yiyor"a mı şaşırsam bilemedim uzun süre, ta ki sesini duyana kadar. acaba ben mi 3 saat uykuyla duruyodum, öyle olmasına inandığımdan o incemtrak sesini duydum? iddia etmiyorum diyemem, iddia ediyorum, dün benim için bir dönümdü.


böyle durumlarda çok ilginç hallere büründüğümü tespit ettim. senelerce anlamadığım tarkan konserinde ağlayan , michael jackson hayaliyle yaşayan kızlardan aslında çok da bi farkım olmadığını gördüm. sadece biraz daha lacivert olabilirim. hala bi garibim ama neden sebep tam olarak bilmiyorum. ne var yani gördüysen bi durum aslında.


bonustan bi de tembih ediyorum, gözleriniz açık gezin, belki bayramlıklarını giyer istiklal'de takılır önümüzdeki günlerde.


hep beraber tespit ettik mi mesela aslında olayın john malkovich olması da ayrı bi durum, yani sevdiğimiz bi john cusack falan olsaydı ordaki belki daha "aman tanrııım çok yakışıklıııağğğ" dersin ama john malkovich olunca insan o filmden sonra bi garip oluyo. daha önce yüzünü birden aynı karede gördüğün bi adam olduğundan daha bi ilginç. mi acaba?



kendimi temellendiremiyorum bütün cinler tepemde.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

hosgeldin

spineless dedi ki...

yakışıklı örneğinin de john cusack olması çok enteresan ya.

hoşgeldiniz pınar hanım.

enola is gay dedi ki...

aynı filmden gidiim diye dedim.

yok dedi ki...

bence ikisi birden kendi kulvarlarında çok yakışıklı.
kız kocaaaman tespit yazsın. yazıdan geriye kim yakışıklı onun tartışması kalsın. cıkcık...