7 Aralık 2007 Cuma

tespit_otobüslerdeki manalı manasız sözler...

Belediye otobüslerinde adlarına ne deniyo bilmiyorum ama dengede durabilmek için tutunduğumuz tutunma şeylerinin üzerinde bişeyler yazıyo son günlerde...Hiç anlam veremiyorum bunlara ver her seferinde dikkatli dikkatli okuyorum (görme fetişizmi)hatta biri bitiyo sıkılıp arkalara doğru ilerliyorum, diğerlerini de okuyabilmek için.. Mesela bu sabahkiler; "Monaco orkestrası ordusundan daha kalabalıktır" "vücudumuzdaki en uzun kas dildir" ben de hemen altına şunu eklemek istiyorum ; "ikisi arasında bağlantı kurmaya çalışma, bu otobüsteki en zavallı kişi sen olabilirsin"

2 yorum:

avs dedi ki...

bence bağlantı kurmaya gerek yok, otobüste giderken kitap/dergi vb. okumayan insanların o uzuuuuun yolculukta bi iki şey okuyup kafasını gerekli veya gereksiz böyle şeylere yorması hem zihin açıcı bir eylem olabilir hem de günün stresinden ve kafadaki can sıkıcı başka düşüncelerden kısa bir süreliğine kurtulunmuş olunur.. veya da aslında insanların beyinlerini ülke meselelerine yormamaları ve dolayısı ile kuzu gb olmaları için kurulmuş bir tuzak da olabilirler.. ama benim asıl tespit ettiğim, otobüsteki el tutma aparatlarının bireysel reklam için de gaayet uygun olduğu, mesela kartvizitinizi orda yazan yazılardan birinin yerine koysanız işi düşen biri ve hatta birçok kişi tarafından aranabilirsiniz..

eylem dedi ki...

ben baya eğleniyorum o yazılarla, kendimi 'Brainac' setinde gibi hissediyorum saçma ama bi o kadar da eğlenceliler, hatta içi boş olduğu zaman üzülüyorum çok, yada reklam koydukları zaman.