19 Aralık 2007 Çarşamba

tespit_gercek kurban(lık)lar...

Kurban Bayramı öncesi çoğumuzun karşı koyamadığı yegane mağazalar indirime girdi. Ve bugün bu mağazalardan birinde ağlamaklı gözlerle sevgilisinin paketlerini taşıyan ya da deneme kabinin önünde kızcağıza yakışmayan şeylere bile ordan çabucak kurtulabilmek için 'yakıştı hayatım, harika!' diyen. Ya da 'sıkıldın mı bitanem' sorusuna sadece son nefesiyle 'yok' diyen indirim kurbanı erkekler gördüm...onlara o şu şarkıyı armağan ediyorum 'seven ne yapmaz'...

3 yorum:

etipuf dedi ki...

en başta kendim sıkılırım ya..insan rahat alışveriş yapamaz.o kalabalığa erkek sokulur mu?üstelik de kadın mağazası.yazıktır günahtır.

enola is gay dedi ki...

biz onlara mango indirimi erkekleri diyoruz. kendi düşen ağlamaz diyor ve acımıyoruz. zaten haz da etmiyoruz kendilerinden.

Adsız dedi ki...

eger o cengaver sizin erkek arkadaşınızsa dikkatli olmakta fayda var, tembihlerim... nitekim, kabinlerden don gömlek fırlayan teyzelerle burun buruna gelebiliyorlar, sonra da tum gun aynı olayı tekrar tekrar anlatıp "aman allahım ne kadar korkunçtu" diyerek sizi afakanlara boğuveriyorlar. Hem de tüm gün tarif edip durduğu; yağlı, popolu göbekli kabin teyzelerinin ebatlarına birgün ulaşsanız demek sizin için de aynı şeyi düşünecekleri içinize dert oluyor.