18 Aralık 2007 Salı

tespit_diet

Daha ikinci günündeyim dietin ama hakkında vık vık etmeden duramam çünkü bu "yeme" meselesi benim için bir hayli önemli. Hatta hayatta en çok istediğim şeylerden biri tüm dünyayı dolaşıp herşeyin tadına bakabilmek(korkunç duyuluyo di mi) evet o canlı canlı böceklerin bile:).Neyse ama bu durum hergün 8-10 saat sürekli oturarak çalışan bi insan için mango indirimlerinden faydalanamamaya dönüşüyo zamanla, her giydiğiniz pantalon size doğru bağırıyo "iskenderrrrr....waffle!....mantı!....." ve sonra yüzünüzde hazin ve "0" beden kadınlara iç geçiren bir ifadeyle dükkanı terk ediyorsunuz.(baş öne eğik) Ve alışveriş hırsıda sizi terk etmediği için gidip bir ayakkabı daha alıyorsunuz...ya da oje.kırmızı. İşte bu yüzden spor hazır yapıyorken bu aralar diet yapmaya karar verdim. O yüzden diet kelimesinin aslında en çok yakıştığı "diet kola" dair her türlü sağlıksızdan uzak durmanın aslında epey sağlıksız olduğunu tespit ettim. Bu dialektikle belki açıklanabilir insan kendine kötülük etmeden iyilik ettiğini anlayamıo belkide, yani ben sürekli domates yersem "ağlarım!" özetle.

3 yorum:

sebnem dedi ki...

ben senin kilo vermene şiddetle karşı çıkıyorum.

spineless dedi ki...

ben de.
karşı çıkmıyorum da, gereklilik göremiyorum diyeyim.
spor yap ama, o güzel bir şey.

enola is gay dedi ki...

az biraz önce mango indirimi dedim, burda mango indirimi dediğini gördüm. mangonun hayatımızdaki yerini sorgulamaya gidiorum

gitmeden önce demek istediğim şudur ki, ben de gerçekten her bunalımın yüzde doksanına mangoda giriyorum. bi tur daha kadın olmak yerine kız çocuğu olma kararı veriyorum ve çıkıyorum.

ben destekliorum, insan kendi şeklini en iyi kendi biliyo.

emmee, diyet demek rejim demek yönetim sistemi demek bunu sürekli yapıp da hayatını iğrenç bi hale döndürmek istemiyosan ben de seni spora davet ediyorum.