6 Kasım 2007 Salı

tembih_oh be!

arada sirada telefonunuzu evde unutun, arada sirada istediginiz herseyi aman kilo alir miyim demeden hupletin, arada sirada falciya gidin, ya da yoga ya, ya da terapiye olmadi zaraya:), arada sirada ozlediginiz birini arayin ve onu ozlediginizi soyleyin, arada sirada kendinizi eve kapatin butun gun tv izleyip cerez cikolota keyif yapin, arada sirada aglayin ortalikta hemde hickira hickira, arada sirada cok gerekliyse tokat atin O na, arada sirada kufredin, bi sigara yakin, vapura binin karsiya gecin, dans edin, hafta ici bi aksam da icmeye gidin, tek basiniza sinemaya gidin, siir yazin kimse gormeden yirtip atin, eski sevgilnizle bulusup sadece bi kahve icin, eve gelip taze fasulye pisirin, kirmizi sarap acin cam kenarina oturun arka fonda ince saz ya da olmadi yeni turku,,,'arada sirada facebooka msn e gtalka girmeyin, arada sirada inaniyorsaniz dua edin inanmiyorsaniz dilek tutun:), arada sirada ayni dili konusun, sakin olun bazen, gulumseyin akliniza gelirse, yatakan cikmayin yilda bi gunda olsa...Zor geliyosa eger tum bunlar, unutun BOL BOL...

12 yorum:

etipuf dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
etipuf dedi ki...

bilge,iclal aydin tadi aliyorum biraz? :)

sebnem dedi ki...

hem içindeki iclal çıkmış hem de yarısı yalan yani.. sankin kendin yapıyormuş gibi yazmışsın. bize değil kendine tavsiye bunlar:))

b dedi ki...

ı hate iclal ı love tuna:P

sebnem dedi ki...

al birini vur ötekine. üstüne ipek ongun'la bir de esra ceyhan. hayat ne güzel olurdu. kuşlar, böcekler ve sevgi kelebekleri..

b dedi ki...

of iyi.:(

Adsız dedi ki...

keşke:)

b dedi ki...

anti oh be!
hergün işe gidiin eşşekler gibi çalışın yediniğiniz herşey size kilo olarak geri dönsün, domuz gibi olun giydiğiniz hiç bişey yakışmasın, saçlarınızı bilmediğiniz bi kuaföre kestirin besleme gibi dolaşın, yalan söyleyin bol bol sonrada içinizden pis pis gülün kikiki diye...daha çok çalışın daha çok daha çok sivilceyle dolsun her bi yeriniz, sevgiliniz siz aldatsın bunu bilin ama ağlamayın bile, çok sigara için, yıkanmayın bi süre _uzun süre...pis pis kokun...strin gidin sonra...en uzağa...

sebnem dedi ki...

al işte iclal gitmiş boris vian girmiş içine bu sefer de. orta yolu bulsam bu sefer de ay ne sıkıcı oldun deriz gerçi.

avs dedi ki...

"you are fun to read, hard to believe" dmk istiorm:) arada bir de ing. konuşsam mesela, sırf deişiklik olsun die..

etipuf dedi ki...

bilge ben bunu deniycektim ama bu dediklerin para istiyormuş be arkadaşım.zaten bunları yapabilsem bi sorunum kalmayacaktı ki..canım sıkılınca zaraya gidebilsem filan.pencere önünde şarap da içemem annemler kızabilir.telefonumu evde unutursam da keza.Terapi fln da biraz ecnebi tv dizisi işi gibi ama bu gidişle çok da uzak görünmüyor .

sebnem dedi ki...

canım sıkılınca alışverişe de gidiyorum, pencere önünde olmasa da keyifli bir şekilde şarap da içiyorum, bütün gün telefonumu da kapatıyorum, saçımı bok gibi kestirdiğim de oldu zaman zaman, iyice kilo verip hayalet gibi gezdiğim de.. terapistim de var, çekinmeden yalan söyleyip kıs kıs gülüyorum (ne pis bi insanmışım). lakin bunlar işe yaramıyor.

"strin gidin" demişsin ya, hah işte ben de onu istiyorum. bi siktirip gideyim istiyorum..