14 Haziran 2007 Perşembe

tespit_sigorta sağlık vs.

sabah ofise bi adam geldi. sigortacıymış. patronuma poliçe pazarlamaya çalıştı saatlerce. ben zaten bu sağlık sigortalarından, rutin doktor kontrollerinden pek hoşlanmam adamı dinledikçe iyice sinir oldum. insanları hastalıklarına, boylarına, kilolarına hatta abartıp annesinin, babasının hayatta olup olmamasına göre sınıflandırıyorlar. "sık sık çekap yaptırıo musunuz?" "aman aman iyi ihmal etmeyin." "herhangi bi sağlık problemi yok inşallah?" "siz hiç doğurmadınız değil mi? peki istedinizde mi olmadı?" " doğurmayan kadınlarda kanser riski artıyormuş diyorlar" "anne baba hayatta değil mi? iyi o zaman siz de uzun yaşarsınız heralde" ayıp ya herşeyden önce böyle sorular sorulur mu? daha soruyu sorarken yargılamaya başlıyorlar insanları!
bu kadar vıkladın tespit ne derseniz, ben aslında böyle sorular soruluyor olmasına delice sinirlendiğimi tespit ettim, bu soruların sorulmasını normal karşılayanlara daha da çok sinirleniyorum bu da benim bonusum olsun :)

1 yorum:

eylem dedi ki...

çok güldüm, bence böyle bu durumda herşeyi geyiğe vurmak en güzeli olur, belli ki adamda sorduğu sorulardan baya sıkılmış, o da haklı.