5 Nisan 2009 Pazar

tembih_masalağa giden metro.

öcenlike bilmeyenler için taksim maslak metro hattını çizerek konuyu anlatmaya başlayacağım.

taksim-----osmanbey----şişli/mecidiyeköy----gayrettepe----levent----4.levent.......sanayi.......maslak/ayazağa.....bişey.

İki gün önce maslağa kampüse gitmem gerekti Levent metrodan direk metro var artık dediler bindim. 3 durak olduğunu sanıp kafamı kaldırdım ve kendimi Şişli metroda buldum. FUCK! içsöylemiyle olur böyle şeyler bilge teskiniyle hemencik indim karşıya geçtim ve diğer yöne giden metroya bindim. birkaç durak gittik yine kafamı Ayazağa diye bağıracak olan hatuna kitlemiş kitap okuyordum ki kadın yine Şişli/Mecidiyeköy dedi. İşte o zaman korktum, korkarak indim metrodan iki seferdir 4Levent yönüne metroya biniyor ve Şişlide iniyordum. Bi arkadaşımı aradım galiba deliriyorum yardım et diye sakin ol dalgınlık dedi beni hiç anlamadı bu dalgınlık değildi bu işte bi gariplik vardı asla ulaşamayacağım diye korktum dışarı çıkıp taksiye mi binsem diye düşündüm sonra inat ettim bu kamera şakası mı noluyo acaba derken güvenliğe sordum maslağa nasıl giderim diye yine 4.levent yönünü gösterdi tabii ki bu sefer çok ciddi fotoğrafını çektim metronun önden ve tekrar bindim 4. leventte hemen indim. Veeee ne farkettim dersiniz, Ayazağa için orda inip aktarma yapmak gerekiyomuş ve ben 2 seferdir aynı metroya binip 4.Leventten geri dönüyomuşum ve Şişli deyince ' Ş ' harfine duyarlı beynim uyanıyomuş ulannn deyip iniyomuşum. Siz siz olun 1. metroda kitap okumayın. 2. 4.leventte inin.

4 yorum:

evren dedi ki...

nası aktarma ya? nereye aktarıyosun??

b dedi ki...

valla evrencim iniyosun aynı yöne giden daha temiz bi metroya biniyosun budur net.

enola is gay dedi ki...

sinyalizasyon sistemleri farklıymış o yüzdenmiş. şişhanede de aynı şey. istiklalin başından sonuna gitmek için dünya deiştiriosun. skandal.
ama daha büyük skandal metrobüs.

ışık dedi ki...

bu arada şişhane metroda aslında karaköye ya da boğazın derinliklerinde biyerlere indiğimizden şüpheliyim. nitekim, çıkma eyleminden o kadar sıkıldım ki ilk defa asansöre bindim, yine kendimi tünelde bulacağımı zannederken sadece tırmanmayı yarılamıştım.