5 Ekim 2007 Cuma

tespit_tespittembih editör!

Bu tespit fazla fazla yorumlara açık olup..amacı fikir beyan etmektir. tespit: tespittembihin editöre ihtiyacı vardır, herkes herşeyi yazarsa okunmaz olur...amaç kaliteyi yükseltmek.editörlerin görevi tespitlerin ve tembihlerin yayınlanmasına karar vermektir.2 adet editör yazılar yayınlanmadan önce görecekler...ama yorumların açık olarak devam etmesinden yanayım ben. Editör ben olmayacağım...ama iki kişi var şu anda eğer çok fazla itiraz olmaz ise bu haftasonundan itibaren bu sisteme geçilecek. sevgiler.

otorite.

2 yorum:

avs dedi ki...

olay eğlencelik olmaktan çıkıo bence,çok ciddi bi iş yapıorz biz burda sanki de editör gerekio..yok okunacak yazılanlar önce fln.. merak eden beğenen okur, beğenmeyen okumaz.. blog bu, illa ki bi yerlere gelmemiz bi marka olmamız mı gerekio yani.. kadınız biz kadın, içimizi bazen de sanal dünyaya dökesimiz, sanal dünyanın kafasının etini yiyesimiz gelio, önce editör onayından mı geçirtçez yani. töbe estafurullah! öyle geyik yapılmaz burası ciddi bir müessese, herkes kendi çöplüğünde ötsün diosanız, hadi size eyvallah demek istiorm sn otorite.. gözlerinden öperim.

sebnem dedi ki...

biz kadınız yaptığımız işi ciddiye almıyoruz demekse, blog denen çöplükteki okumaya üşenilen yüzlerce saçmalıktan birine dönüşebilir bu blog da pekala...