26 Ekim 2007 Cuma

tespit_wc

dün akşam arkadaşım emre o an yaşanan durum üzerine, şöyle bi tespitte bulundu;

"siz kızları anlamıyorum; şurda oturmuş güzel güzel kakara-kikiri yaparken, bazen bi tuvalete gidip geliosunuz surat beş karış! nooluyosa, ne geliosa aklınıza artık orda... muabbetin de a... s...sunuz..." dedi...

aynen aktardım...

3 yorum:

a dedi ki...

aynı şeyi ben çok fazla gece evden kız arkadaşı arayan genç erkeklerde de görüyorum...
da onlar muhabbeti o kadar bozmuyorlar kendileri bozuluyorlar...

evren dedi ki...

kendimizle başbaşa kaldığımızda ille ki hayat muhasebesine girişiyoruz ve kendimizden başlayarak herşeyi didikliyoruz da ondan galiba... tuvalet seyahat süresinden daha derin mevzular var orada, geri dönünce de kakara kikiriye adapte olmak zor oluyordur..

sebnem dedi ki...

ilk yorum'a cevaben: kızların da yüzleri asılıyor genellikle evden, sevgiliden telefon geldiğinde:) bir taraf arkadaşlarıyla eğlenirken muhtemelen sıkıcı bir yerde olması gereken diğer taraf haksız da olsa mutsuzluğundan mızmızlanıyordur. E evet haksızdır, keşke yapmasadır ama ilişki zaman zaman böyle birşey değil midir?

asıl yazıyla ilgili de, belki yalnızca o kakara-kikiri denen, hiç değişmeyen şeyden ne kadar sıkıldığımızı, bambaşka bir yerde olmak istediğimizi fark edip bu farkındalıkla numara yapmayı beceremiyoruzdur demek istiyorum.