27 Temmuz 2008 Pazar

tespit_ergenekon

Son zamanlarda okuduğum ergenekon haberlerinin değme polisiye romanına taş çıkartırcasına absürd ve değme felsefe kitabından intikam alırcasına akıl almaz, zihin açmaz olduğunu tespit ettim, sanırsam galiba. kafam karışık.

7 yorum:

avs dedi ki...

ergenekon kelimesinin duzmece, kuruiftira, yalan dolan, fasa fiso, sacmalik, celiski kelimeleri ile esanlamli oldugunu tespit ettirten iddianameye sahip sey.. ney?!

avs dedi ki...

hatta ve hatta daha neler?! ve o zmn 86 az bile..

enola is gay dedi ki...

gerçekten şaka gibi. yeni moda anti-kemalizm akımından bir kuple. ve yukardan gelen saçmalıklara alışmışken yargıdan gelmesine şaşıyo olmayı da geç, bunu demokratik bir adım olarak algılayan bi kesim de var.

bu kadar saçmalamamalı insanoğlunu.

Adsız dedi ki...

çok fena gaza gelen, her bi b.ka inanan bi milletiz, ergenekon yandaşlarının arkalarına sığındıkları tek şey, bu ülkede her zaman sosyal demokratların yapmaya alışık olduğu gibi atatürk'ü öne sürmek tabi ki.. ergenekonla kemalizmi birbirine karıştırmamak lazım..zeki politikacılar ne yazik ki halkın en zayıf noktasını çok iyi biliyorlar. evet ben ergenekon davasının demokratik bir adım olduğunu düşünüyorum, akp yaptıysa kötüdür demek ortaokul yıllarındaki arkadaş kavgalarında taraf tutma zihniyetinden öte bir şey değildir, yıllardır eleştirmediğimiz şeyler eleştiriye açılıyor, bunun değerini kendine solcuyum diyen her hangi bir insanın anlamaması beni sadece üzüyor, üzgünüm ama "senin annen bir melek değildi yavrum"

Adsız dedi ki...

sen de sanki birşeylere inanıyo gibisin, tüm mesele birşeylere inanabilmekle, bir yargıya ya da ne bokumsa bir sonuca hemen ulaşabilmekle ilgili bence...

enola is gay dedi ki...

iddianameyi okuyup da hala mantıklı bulanın bence ...

dilim tutulur sahneden çıkarım.

b dedi ki...

http://www.taraf.com.tr/yazar.asp?mid=1317