7 Mart 2008 Cuma

tespit_kişisel baskı

Şimdi belki reklama girebilir ama otorite tanıdık silmez diye düşünüyorum, ben tam bir arbys fanatiğiyim ve kendisi şu an da çok az sayıda alışverişmerkezinde varlığını sürdürmekte, işte o nedenledir ki ne zaman natulius a gitsem 'sadakat' gibi ilk yaptığım şey arbys yemek, ama bugün yıllanmış ilişkiler de olduğu gibi yan gözle hemen yanında ki taze makarna yapan apetitoya gizli gizli bakarken buldum kendimi, yine aldım arbys menümü ama bu son gidişlerim de hep bir başka yemeklere bakarken buluyorum kendimi ve bunun nedeni arbys'in tadını artık sevmiyo olmam falan değil, ilk gün ki kadar güzel ama kendime kurduğum bu baskı ilişkimizde zedelenmelere neden oluyor, bugün teori de de olsa bu bakışmalarla arby's i aldattım, canım apetito çekti ama kaç yıllık aşk işte... öyle kolay silinip atılamaz ki.

5 yorum:

spineless dedi ki...

nautilus'a zaten arby's yemeye gitmiyor musun? esas sebebin oyken aldatmış sayılmazsın. sevgilinle buluşmaya giderken yoldan geçenlere bakmak gibi bir şey diyelim :)

b dedi ki...

hımm...evet evet henüz aşkımız bitmemiş galiba, ama bi gün de apetito yemeye gidicem, ya da hd de iskender...Bu olucak biliyorum, üzgünüm arbys.

sebnem dedi ki...

gerçek aşk bunları kaldırır bilgeciğim.. arby's'e görünmeden git sen apetito'ya, o da bir tek seninle takılmıyor, benden duymuş olma..

b dedi ki...

kadınlar günü!

yok dedi ki...

nautilus arbys varmış, harika valla. ben de profiloyu geride bıraktığıma üzülüyodum sırf bu nedenden dolayı. haftaya arby's de kutlama o zaman!
kıvırcık pattesler benden :D