24 Mayıs 2008 Cumartesi

tembih_yönetmek

Siz siz olun yönetici filan olursanız, hele ki ülkeyi yönetiyorsanız, kimin ne izlediğine, ne giydiğine, ne yediğine ne içtiğine yasak kural koymayın...iki günde bir youtube u kapatmyın...vb.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

sigara yasağını destekliyorum, ve hattaa geçen bi arkadaşım dedi ki herkesin girdiği havuza işemek gibi insaların kamusal alanda sigara içmesi dedi ki çok haklı.

Adsız dedi ki...

sigara yasağının çıkmasını fırsat bilip kendinde sigara içenleri ezme hakkını görenlere de bir şey yapılmalı bence. sigara içilen ortamlarda bilen bıdır bıdır söylenen kişiler türedi. başka konu kalmamış gibi orda burda "bakalım yasak gelince napıcaksınız?" diye imalı konuşan insanlar böyle bir dönüşüm geçirdiler. benim sigara kokmam rahatsız edici oluyorsa, ben de özellikle toplu taşımalarda ter kokan insanlardan rahatsızım. Nolmuş?

sebnem dedi ki...

ter kokmak yasaklansın. devlet kanunen yasaklayamıyorsa banyo yapmayı teşvik edici kampanyalar organize etsin, gerekirse deodorant dağıtsın. hem pislik de kişinin sağlığına zararlı değil mi..

yok dedi ki...

bakın, o zaman da ülke de su bitiyor. bence sabırlı olalım ter kokalım suyumuz da bitmesin :)yoksa ankaralılar gibi haberimiz bile olmadan bilmemne deresinin kolibasilli sularını içmeye başlayabiliriz her an.

evren dedi ki...

youtube demisken http://youtubevarmi.com/